Behandlinger

Få beskrivelserne lige her

Hos Klippestedet Thy tilbyder Nanna høj kvalitet og service på alle behandlinger.

Ny klipning til kvinder og børn

​Hvilken frisure skal du vælge? Nu skal det være! Du har endelig besluttet dig for, at der skal ske noget nyt! Men pludselig melder tvivlen sig, for hvilken frisure vil egentlig klæde dig bedst?

Jeg rådgiver dig meget gerne dig igennem beslutningsprocessen, hvor vi sammen kan finde frem til det, du har gået og tænkt på. Ligemeget om det bare er en opfriskning, eller der skal ske en stor forandring.

Tidsforbrug​

​Tiden afhænger meget af hårlængde og tilvalg til behandlingen.

Hårtype

​Jeg klipper alle slags hårtyper hos børn og kvinder

Balayage Hår

Balayage er en af de mest populære hårfarver “as we speak”. Vi får mange efterspørgsler på denne flotte farvebehandling hver dag. Rigtig mange piger er faldet for dette naturlige look, og vil gerne have det lavet i deres eget hår.

I balayage hår anvendes en frihåndsteknik direkte på håret. Det gøres i fri hånd, for at lave et naturligt og lidt tilfældigt spil i håret, som skal få det til at ligne, at solen har bleget de

Tidsforbrug​

Tiden afhænger meget af hårlængde og tilvalg til behandlingen. Men sæt minimum 2,5 timer af, så er du sikker og 3 til langt hår .

Hårtype

Håret skal være mellemlangt for at den rette effekt opstår. Men lad os tage en snak om det, også finder vi en løsning sammen!

Kurbehandling

Trænger dit hår til at blive forkælet og frisket op igen efter en tør sommer eller kølig vinter? Hos Klippestedet Thy tilbyder jeg en gennemtrængende og intens kurbehandling med Olaplex.

Olaplex trænger dybt ind i kærnen af håret, hvor det kæder hårets svovlbroer & saltbindinger sammen igen, det er disse bindinger, der sammen med fugt & protein, sørge for at hårets tilstand er intakt, og at håret bevare sin integritet.

Tidsforbrug​

Behandlingen tager omkring 30-45 minutter.

Hårtype

Især skadet og tørt hår vil have rigtig godt af denne form for kurbehandling.

Make up & Styling

Skal du ud en aften eller har du en særlig begivenhed, hvor dit look skal have et ekstra boost? Her er både mulighed for at vælge den lette festpakke, hvor du får lagt en fin make up og sat håret.

Klippestedet tilbyder også en særlig brudepakke, som inkluderer hår og makeup samt prøvemakeup og prøveopsætning. Få det helt rette look lavet af Nanna, som er uddannet Make Up Artist.

Tidsforbrug​

Behandlingen er meget individuel og skal derfor aftales på forhånd med mig.

Hår/hudtype

Alle hud- og hårtyper kan få en lækker opfriskning med styling og make up.

Herreklip

Skal det være noget helt nyt eller kører vi videre i dit sædvanlige look? vi finder en frisure der er passer til dig og din tålmodighed og jeg er klar til at vejlede dig i styling og produkter.

Det er selvfølgelig vigtigt for både dig og mig, at vi finder en stil som passer til din hårtype og ansigtsform. Ingen grund til panik, jeg rådgiver dig hele vejen.

Tidsforbrug​

Behandlingen ikke meget mere end 3o min, måske endda kortere, hvilket afhænger af længden på dit hår.

Ekstra services

Hos Klippestedet kan du også få klippet skægget samtidig med din almindelige klip. Skægklip koster 50 kr.

Bryn & Vipper

Det er utroligt, hvad en gang retning og/eller farvning af bryn og vipper kan gøre for et ansigt – det indkredser øjnene flot og giver karakter til ansigtet. Det et meget individuelt, hvordan det passer, og derfor har jeg ikke en one-size-fits-all.

Jeg hjælper dig med at finde præcis den form og eventuel farve, på dine bryn og vipper som passer til dig og dit ansigt.

Tidsforbrug​

Det tager ca 15 min at rette bryn eller farve vipper/bryn.

Variationer på voks

Hos Klippestedet er det muligt at få vokset bryn. overlæbe samt næsebor. Bestil online og fortæl i salonen, hvad du ønsker.

KLIPPESTEDET THY

instagram facebook

BOOK TID HOS KLIPPESTEDET THY

Skal du klippes, farves eller måske styles? Book din næste tid hos frisør lige her. Nemt og online.

BOOK TID ONLINE