Det er godt at se dig!

Læs om Klippestedet Thy her

Kvalitetsfrisør siden 2018

Hos Klippestedet Thy får du høj kvalitet og god service hver gang! Og når du sidder i stolen kan du få serveret øl, vin, vand og kaffe, kakao selvfølgelig.

UDDANNELSE

Velkommen til Klippestedet Thy som er til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken hår eller service.

Du bliver sat i fokus og kan forvente fuld forkælelse. Jeg har den 4 årige frisøruddannelse og jeg fornyer mig hele tiden indenfor de nyeste teknikker og tendenser fra ind og udland.

Jeg er også uddannet makeupartist og har derfor stor erfaring med at lægge festlig som hverdags make up.

PRODUKTER

Det er vigtigt for mig, at have produkter, som jeg selv kan stå inde for, og at de lever op til samme standarder, som jeg ønsker at yde i salonen.

INsight produkterne giver dit hår en nærende beskyttelse og på samme tid indeholder de vigtige aktive ingredienser, som styrker dit hår og giver en smuk glans og blødhed. Oplev det selv følelsen hos Klippestedet Thy. 

Ta et kig ind i Klippestedets univers

Bag disket i den nordisk inspirerede frisørsalon finder du Nanna, som står klar til at rådgive og hjælpe dig med din næste hårbehandling. Klippestedet Thy som er til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken hår eller service.

Du bliver sat i fokus og kan forvente fuld forkælelse. Nanna har selvfølgelig den 4 årige frisøruddannelse, og fornyer sig hele tiden indenfor de nyeste teknikker og tendenser fra ind og udland.

KLIPPESTEDET THY

instagram facebook

BOOK TID HOS KLIPPESTEDET THY

Skal du klippes, farves eller måske styles? Book din næste tid hos frisør lige her. Nemt og online.

BOOK TID ONLINE