Produkterne

Særligt udvalgte produkter

Fortvivl ikke, hos Klippestedet Thy er der ikke sparet på noget og heller ikke på produkterne. Her er der nøje udvalgt en særlig række af produkter, som medvirker til at styrke dit hår og endda indeholder nærende og økologiske ingredienser.

Mød OLAPLEX, det enkelte molekyle, der adskiller os og for evigt har ændret frisørenes syn på hårpleje. Den unikke kemi er udviklet af materialeforskere i verdensklasse og viser sig dramatisk at reparere, beskytte og styrke alle hårtyper.

​PRODUKTER FRA OLAPLEX

HAIR PERFECTOR no. 3

En intensiv behandling, der forbinder hårets svovlbindinger. Den patenterede teknologi virker på alle hårtyper og reparerer håret indefra og ud.

​PRODUKT FRA OLAPLEX

BOND MAINTENANCE
​SHAMPOO no. 4

Beskytter og reparerer beskadiget hår og spaltede spidser, ved at re-linke hårets brudte svovlbindinger. Genopretter fugtbalancen og giver håret en fantastisk glans. 

​PRODUKT FRA INSIGHT

BOND MAINTENANCE
​CONDITIONER no. 5

Beskytter og reparerer beskadiget hår og spaltede spidser, ved at re-linke hårets brudte svovlbindinger. Ekstremt fugtafgivende og reparerede balsam til alle hårtyper

INSIGHT PRODUKTER

INsight er en produktserie udviklet i vores laboratorier til at skabe et sammenspil imellem den gamle visdom af plante-ekstrakter og plante-olier, og det etiske valg at arbejde med organiske ingredienser. Naturen er vores inspirationskilde.

​INsight produkterne er nærende, rige på beskyttelse og på samme tid indeholder de vigtige aktive ingredienser, i sammenhæng med et sundt valg af renhed i formularerne..

​Dit hår har altid været vores passion

KLIPPESTEDET THY

instagram facebook

BOOK TID HOS KLIPPESTEDET THY

Skal du klippes, farves eller måske styles? Book din næste tid hos frisør lige her. Nemt og online.

BOOK TID ONLINE